Vedete din Romania

#antonia #fotografie #costum de baie

Adevaratul motiv pentru care Antonia nu se mai fotografiaza in costum de baie! Artista a recunoscut ce a patit

Considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Antonia nu trece chiar printr-o perioada placuta, dupa cum a afirmat chiar ea recent.

Ajunsa la aproape 35 de ani, varsta pe care o va implinit in luna aprilie, Antonia a decis ca inceputul de an sa si-l petreaca intr-o vacanta in Maldive, acolo unde a plecat alaturi de familia ei.

Fanii artistei, obisnuiti sa o vada pe aceasta in aproape orice ipostaza, au fost mirati de faptul ca Antonia nu posteaza fotografii sau filmulete in care sa apara in costum de baie, tinand cont ca este intr-o tara calduroasa si cu siguranta face plaja.

Pentru a nu mai fi intrebata de fani cand va aparea in costum de baie, celebra cantareata a anuntat pe InstaStory ca nu se va intampla acest lucru prea curand, deoarece se simte grasuta.

„Vad ca-mi cereti sa postez mai multe imagini din vacanta mea. Nu-mi place sa postez prea multe lucruri din viata mea personala. In plus, nu mai sunt deloc in forma, deci nu e momentul pentru mine sa postez poze cu corpul meu. Sunt in etapa de grasuta. Accept asta, se intampla. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-as descrie acum ca fiind slaba grasuta. Sunt plina de celulita acum. Asta-i tot”, a spus Antonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului