Vedete din Romania

#declaratii nunta #nunta adelina pestritu #adelina pestritu #nunta

Adelina Pestritu, primele declaratii despre nunta

Adelina Pestritu si Speak, formeaza un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Adesea sunt intrebati de cunoscuti cand va avea loc marele eneniment.

Adelina a facut insa primele declaratii declaratii referitoare la marele eveniment. Mai mult, Adelina a precizat ca isi doreste o nunta mare, cu multi invitati si ca nu va ascunde acest lucru de presa.

"Noua ne place sa iesim la restaurant, nu ne place sa iesim in club, de cand ne-am cunoscut ne-am facut un drum al nostru pe care il preferam de acum incolo. Noua ne este bine asa deocamdata, suntem ca si o familie. Ma vad in rochie de mireasa, de ce nu?!!! Consider ca nu mi-a trecut vremea. Nu sunt genul sa fac un eveniment restrans, sa stim doar eu si familia mea. Cand o sa facem nunta o sa fie un eveniment mare, cel mai mare, va sti toata lumea. Avem multe rude, multi prieteni, dar si placerea de a ne distra prietenii, iar intr-un grup restrans nu vom putea face acest lucru", a declarat Adelina, pentru elli.ro.

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare