Vacante

#turism #casco #rovigneta #generali.ro # asigurari generali #asigurari vacanta

(P) Drum bun in vacanta!

Vacanta este momentul tau din an  cand trebuie sa te bucuri si sa uiti de grijile cotidiene: de condusul copiilori la scoala, de listele interminabile de activitati, de programarea timpului, a banilor, a intalnirilor cu familia sau prietenii si multe altele.

Pentru ca stim cum este cu jongleria de activitati din fiecare zi si pentru ca vrem sa fim alaturi de femeile responsabile, Generali Romania a lansat in aceasta vara Casco “All Inclusive”, care cuprinde asigurarea Casco cu cea mai larga paleta de riscuri acoperite, rovinieta cadou, plus alte beneficii suplimentare. Bye-bye griji in trafic, hello distractie si relaxare!
 

Care sunt beneficiile ofertei Casco din aceasta vara?

Rovigneta cadou

Rovinieta pentru un an de zile este oferita cadou daca vei alege sa achiti integral polita de asigurare pe un an, iar daca vrei ca plata asigurarii sa se faca in rate, rovinieta se incheie gratuit pentru 90 de zile. 

Un plus de siguranta si protectie de vara

La achizitionarea unei polite Casco in perioada 01 iulie – 31 august, vei primi bonus extinderea teritoriala in afara Romaniei si Asistenta rutiera extinsa, 24 de ore din 24, cu call-center dedicat.

Astfel, siguranta ta si a familiei tale este sporita prin serviciul gratuit de asistenta rutiera 24 de ore din 24, oferit in exclusivitate de Generali Romania, prin EuropAssistance, companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu. Prin această acoperire, beneficiezi de suport şi tractare pentru defecţiuni mecanice sau electrice produse autoturismului tau. Mai mult, ai inclusă şi asistenţa pentru remedii uşoare la faţa locului.
In plus, la un pret promotional, poti opta si pentru asigurarea de accidente pentru persoanele transportate.
Odata asigurata masina, la un partener de incredere, calatoriile cu cei dragi pot incepe pentru ca vacanta ta este acum mai  “safe”.

Drum bun si lipsit de griji!

www.generali.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea