Vacante

#sejur strainatate #concediu romania #oferte turism #pachete turistice #vacanta de vara

A venit vara! Rezerva-ti vacanta ieftina in tara sau peste hotare

Fie ca pleci doar doua zile, fie ca iti iei o pauza mai lunga, vara cere un concediu, oricat de scurt ar fi el. Daca iti poti lua mai multe zile libere, atunci cu siguranta ca o vacanta in strainatate se va dovedi alegerea ideala. Romania are insa si ea o multime de locuri frumoase care asteapta sa fie descoperite.

 

Odata cu prima zi de vara, gandul iti zboara inevitabil la concediu. Visezi deja cum te vei relaxa la munte sau la mare, in tara sau peste hotare, cu familia sau cu prietenii. Insusi gandul la concediu este relaxant si te predispune la visare.

Si pentru ca esti ocupat pana peste cap cu sarcinile zilnice de la serviciu, cel mai probabil nu ai apucat inca sa iti faci rezervare pentru vacanta de vara. Avem o veste buna! Inca iti poti alege pachete turistice pentru vacanta de vara la preturi foarte bune.

Portalurile oferteturism.ro si infopensiuni.ro iti pun la dispozitie oferte foarte bune de cazare, inclusiv sejururi la preturi excelente.

Daca alegi Romania pentru concediu, poti opta pentru cateva zile la mare si alte cateva la munte, astfel incat sa bifezi doua destinatii intr-o singura saptamana. Toata luna iulie, beneficiezi de o oferta speciala de cazare in Saturn, unde pentru trei nopti de cazare platesti 600 de lei pentru doua persoane la un hotel de trei stele recent renovat. Iar de la mare, poti da fuga la munte. Si aici gasesti oferte de cazare foarte avantajoase. O camera de lux chiar in centrul istoric al Brasovului costa 210 lei pentru doua persoane si ai Spa inclus. Iti poti rezerva cate nopti doresti, astfel incat sa iti creionezi singur concediul dupa bunul plac.

Ai putea sa mergi si pe varianta unui concediu mai lung intr-o statiune cu aer curat, unde sa iti reincarci bateriile la maximum. Infopensiuni.ro are pachete de vacanta concepute chiar pe ideea de „o saptamana de refacere” in zone precum Praid, Ocna Sugatag, Venus, Predeal, Campulung Moldovenesc sau chiar in Delta Dunarii.

Nici concediile peste hotare nu sunt pe atat de scumpe pe cat ar putea parea. Un pachet de vacanta last minute in Lefkada, spre exemplu, il poti achizitiona la jumatate de pret. Astfel, vei plati doar 501 lei pentru transport si cazare timp de 7 nopti intr-un hotel de patru stele.

Si tot o saptamana, dar la Nisipurile de Aur, in regim all inclusive, de aceasta data, costa 890 de lei de persoana.

Descarca si aplicatiile Last Minute si Oferte Turism si vei avea mereu la indemana optiunile pentru un sejur in Romania sau in strainatate, la preturile cele mai avantajoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea