Coafuri

#cadere par #vitamina e #par #ingrijire par

Iti cade parul? Foloseste Vitamina E, cel mai ieftin tratament

Parul tau este unul dintre aspectele tale definitorii si ingrijirea lui corespunzatoare este esentiala pentru a mentine sanatatea si frumusetea acestuia. Vitamina E este un nutrient cheie care poate juca un rol important in mentinerea parului sanatos si stralucitor. In acest articol, vom explora beneficiile vitaminei E pentru par si cum sa o folosesti in rutina ta de ingrijire.

 

Beneficiile Vitaminei E pentru par

Vitamina E este un antioxidant puternic care ajuta la protejarea celulelor impotriva deteriorarii cauzate de radicalii liberi. Aceasta vitamina esentiala are multiple beneficii pentru par: stimuleaza cresterea parului, hidrateaza pielea si firele de par, protejeaza parul de deteriorare, te scapa de senzatia de mancarime a scalpului si imbunatateste eleasticitatea parului, prevenind astfel ruperea.

Cum sa folosesti Vitamina E pentru par

Pentru a beneficia de proprietatile valoroase ale vitaminei E in prevenirea caderii parului, exista mai multe modalitati simple si eficiente de a o folosi. Iata cum poti integra Vitamina E in rutina ta de ingrijire a parului:

1. Adauga Vitamina E in sampon. Un mod usor de a profita de beneficiile vitaminei E este sa adaugi cateva picaturi de ulei de vitamina E in samponul tau obisnuit. Amesteca bine si foloseste-l la fiecare spalare a parului. Acest pas simplu poate contribui la hidratarea parului si la mentinerea sanatatii scalpului.

2. Foloseste balsam cu Vitamina E. Adauga o picatura de vitamina E la o lingura de blasam de par si amesteca totul bine, apoi foloseste balsamul in mod obisnuit.   

3. Maseaza scalpul cu ulei cu Vitamina E. Uleiul cu vitamina E poate fi aplicat direct pe scalp. Poti folosi ulei de cocos sau ulei de masline. Amesteca trei linguri de ulei cu 15 picaturi de Vitamina E uleioasa si aplica pe scalp, masand foarte bine. Aplica restul de ulei ramas, pe lungimea parului. Lasa totul sa actioneze timp de 30 de minute api spala-te in mod normal pe cap.

4. Prepara masti de par cu Vitamina E. Poti sa prepari masti de par acasa folosind vitamina E uleioasa si alte ingrediente naturale. Amesteca ulei de vitamina E cu ulei de cocos, miere sau iaurt pentru a obtine o masca hranitoare. Aplica masca pe par si scalp, lasa-o sa actioneze timp de 30 de minute si apoi spala parul cu sampon.

5. Alege produse de ingrijire cu Vitamina E. Opteaza pentru produse de ingrijire a parului care contin vitamina E in compozitia lor, cum ar fi sampoane, balsamuri, seruri sau uleiuri. Alege produsele care se potrivesc nevoilor tale specifice de ingrijire a parului.

 FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului