Stiri bizare

#caine pierdut #uraganul sandy #regasire caine

Sansa nesperata pentru stapanii unui caine pierdut in timpul uraganului Sandy

Dupa pierderea pitbullui-terrier in timpul uraganului Sandy din 2012, familia Chuck si Elicia James din SUA s-a resemnat cu disparitia prietenului lor canin, Reckless. Abia dupa doi ani de la disparitia din casa a cainelui lor favorit, cei doi si-au facut curaj sa adopte un alt patruped.

In momentul in care au ajuns la adapostul de animale Monmouth County SPCA, de langa New Jersey, cei doi au crezut ca asista la o minune. Intr-o cusca se odihnea usor plictisit Reckless, cainele lor fugar. "Ne-a recunoscut imediat si a sarit in sus! Atunci ne-au podidit lacrimile", a povestit Chuck James.

Voluntarii de la adapostul de animale le-au povestit celor doi ca au gasit cainele pierdut in urma cu doi ani, iar de atunci Lucas, cum il botezasera ei, a parut mereu sa astepte pe cineva. Bucuria cainelui si a celor doi stapani ai sai a fost fara margini, iar acasa surpriza a fost si mai mare, fiica in varsta de 10 ani a cuplului neasteptandu-se sa isi revada prietenul patruped.

Sursa foto: cnn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea