Pentru ea

#roblox #magazin #tommy hilfiger

Tommy Play, magazinul futurist din Metaverse se deschide pe Roblox

In aceasta urmatoare extindere a spatiului „Tommy Play”, un nou magazin inspirat de cultura de strada din Bronx isi deschide portile pentru comunitatea Roblox.

 

Tommy Hilfiger continua sa dezvolte experienta pe care o ofera pe Roblox printr-un magazin virtual Tommy Play. Prezenta brand-ului pe Roblox a fost marcata in decembrie 2021, prin colaborarea cu opt designeri de moda digitali din comunitatea Roblox care au creat colectia Tommy X Roblox Creators. Apoi colaborarea s-a extins astfel incat sa includa si lansarea din iunie 2022 a lui Tommy Play, un spatiu social captivant cu actualizari continue de continut pentru comunitatea Roblox. Acest ultim pas reflecta ambitiile continue ale lui Tommy Hilfiger de a oferi experiente unice de brand comunitatii sale globale.

„Suntem incantati sa anuntam urmatoarea faza a colaborarii noastre Roblox”, a spus Tommy Hilfiger. „Impartasirea acestor experiente distractive si unice ale brand-ului nostru cu utilizatorii Roblox este un mod inovator de a interactiona cu consumatorul digital. Exista atat de multe posibilitati in metaverse si aceasta este doar o alta oferta pe care am creat-o impreuna.”

Urmarind sa fie o experienta extraordinara, magazinul Tommy Play este spatios si pozitionat sus pe cer. Ca o conexiune cu mostenirea brand-ului, in magazin sunt expuse mari statui din piatra in forma de animale inspirate de Gradina Zoologica din Bronx si de asemenea se gasesc lucrari realizate de artisti stradali locali – aducand un omagiu imaginilor iconice din Bronx.

Magazinul este un hub pentru colectia Tommy Jeans Pop, produse care includ jachete puffer emblematice, jachete windbreaker, hanorace si accesorii, cum ar fi palaria bucket cu logo si borseta. Alaturi de spatiul comercial, principala atractie este parkour, unde comunitatea poate intra intr-o zona de spray paint pentru a-si crea propriile etichete si poate accesa stret dance-ul. Utilizatorii Roblox sunt provocati sa gaseasca si un spatiu secret, unde exista o cabina DJ pentru gazduirea petrecerilor. Odata accesat, utilizatorii vor gasi item-urile favorite, cum ar fi un rucsac hotdog si puiul – acum un personaj principal pe aceasta harta.

In aceasta ultima faza de expansiune, unii dintre creatorii UGC initiali de la lansarea din decembrie 2021 au ajutat la proiectarea magazinului futurist – iar cativa creatori noi s-au alaturat pentru a ajuta la implementarea si proiectarea magazinului digital. Verificati profilurile lor de creatori pe Roblox: @StrapCode, @MahaIo, @Blizzei, @missmudmaam, @Martin_Rblx2, @Polarcub_art, si @RynityRift.

Cu peste 50 de milioane de utilizatori zilnici Roblox, parteneriatul sprijina explorarea continua de catre Tommy Hilfiger a spatiilor digitale, de gaming si metaverse. Acesta completeaza Team Tommy, o initiativa condusa de comunitate care celebreaza opt talente fresh din comunitatea de gaming. Inradacinata in mostenirea Tommy Hilfiger de a promova talentele noi si aflate la inceput de cariera, Team Tommy incearca sa motiveze un nou val de Futuremakers si creatori campioni in spatiul de gaming pentru talentele lor unice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului