Pentru ea

#nunta #domnisoara de onoare #tinuta #rochie

Rochia ideala pentru domnisoara de onoare

In zilele noastre , majoritatea mireselor isi doresc sa fie insotite in ziua nuntii lor de cat mai multe domnisoare de onoare. Aceasta traditie apartine anglo-saxonilor care considerau ca in ziua nuntii mireasa trebuie aparata de rau-facatori si de spiritele rele. Daca si tu vei participa la o nunta in aceasta calitate, atunci ai nevoie de o glamour pentru a avea toate sansele sa-ti gasesti... jumatatea.

Este recomandat sa optezi pentru o rochie scurta ori pana la genunchi si sa te feresti de cele lungi, atat de greoaie si incomode, mai ales ca tu trebuie sa o ajuti pe mireasa ori de cate ori aceasta te va ruga.

Rochie fara bretele

Domnisoarele mai indraznete pot purta o rochie fara bretele, din matase de cea mai buna calitate. Aceasta se incheie cu un fermoar la spate si se potriveste de minune unei persoane cu o silueta longilina, mai ales datorita formei de clopot care ascunde eventualele zone prea subtiri.

 

Rochie prinsa in talie

Pentru domnisoarele cu o talie de invidiat este recomandata o rochie care sa le evidentieze acest „punct forte”. Din sifon, rochia are in jurul gatului si a taliei benzi din satin care ii ofera o nota eleganta. De asemenea, culoarea este unul dintre atuurile acestei rochii, bordoul fiind o nuanta fermecatoare.

 

Rochie la baza gatului

O rochie fluida, intr-o culoare electrica este mai mult decat potrivita unei domnisoare active. Din matase naturala, prinsa la baza gatului intr-un semi cerc si cu o funda mare in jurul taliei, aceasta rochie va face senzatie chiar si peste cativa ani.

 

 

Rochie in V

Culoarea electrica, decolteul in V si cureaua prinsa in talie cu un accesoriu metalic fac aceasta rochie demna de o ocazie speciala. Din matase naturala, este o rochie racoroasa care ii va permite pielii tale sa respire si mai mult decat atat iti va oferi confortul necesar pentru o astfel de petrecere.

 

Think Pink

O rochie dreapta, mulata pe trup, ideala pentru o domnisoara cu o silueta clepsidra . Din saten, rochia este prinsa exact sub bust si accesorizata intr-un mod foarte interesant. Este ideala pentru o care se mandreste cu corpul sau.

 

 

 

O rochie indrazneata, care te duce cu gandul la femeile elene. Culoarea puternica si matasea sunt combintatia perfecta pentru o rochie de ocazie, implicit pentru domnisoara de onoare a miresei.

 

 

Verde smarald

Ai o bronzata si umeri sexy? Atunci nu ezita sa poarti o astfel de rochie la nunta prietenei tale. Din saten si cu o croiala simpla, aceasta rochie va starni admiratia tuturor invitatilor.

 

Sursa foto: lilyandiris.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare