Pentru ea

# rochii seara #accesorizare rochii #rochii

Posibilitati stiilistice de accesorizare ale rochiilor de seara pentru 2022

Fie ca este vorba despre rochii de seara, de zi sau de ocazie, pentru anul 2022, rafinamentul si bunul gust sunt date de simplitate.

Inca de la inceput, rochiile au fost , sunt si vor ramane piese versatile prin excelenta: feminine si usoare dar totodata seducatoare si indraznete. Ele reprezinta arma secreta a femeilor care vor sa exceleze prin eleganta, rafinament si bun gust.

Anul 2022 vine cu o gama variata de rochii, de la cele clasice la cele reinterpretate  si in trend, posibilitatile stilistice fiind nesfârsite, accesorizarea apartinand in totalitate  personalitatii femeii care o poarta.In acest nou sezon de ocazii speciale precum sunt nuntile, botezurile sau aniversariile, revin in forta si rochii elegante de seara.

Tendintele din acest an ne arata ca la mare cautare sunt modelele care au o croiala simpla; rochiile ample si incarcate pierzand teren sezonul acesta.Am constatat ca in 2022 preferintele designerilor in acest sens au ramas cam aceleasi ca si anul trecut, desi au fost lansate si noi colectii cu modele mai indraznete, pentru acele cliente care vor sa iasa in evident purtand rochii nonconformiste.

Fie ca este vorba despre rochii de seara, de ocazie sau de mireasa, pentru anul 2022, rafinamentul si bunul gust sunt date de simplitate .Trendul este sa se revina spre eleganta anilor trecuti, materialele preferate anului 2022 pentru rochiile de seara materialele fluide; dantela este un material pretios pentru designerii actuali, la fel matasea naturala si voalul. Colectiile designerilor pun accentul pe broderii manuale, inspirate din natura si accesorii.

Puteti alege cu incredere sa purtati o rochie glam, cu paiete ,scurta sau lunga pentru o aparitie rafinata si versatila; de asemenea poti opta pentru rochia cu trena detasabila  ce ii ofera un aer modern, sau clasica si eleganta rochie neagra ideala pentru evenimente. Rochia neagra este cotata ca fiind piesa vestimentara obligatorie in garderoba oricarei femei , pur si simplu infailibila, fiind reinterpretata in numeroase ocazii.

Indiferent de modelele rochiilor, lungi, scurte sau midi, indiferent de materialul folosit in, bumbac, voal sau matase, croiala clasica si liniile fine pun in valoare materialele. Pentru doamnele cu stil, care doresc sa iasa in evidenta, accesoriile raman piesele forte. Rochiile atent alese pot fi accesorizate cu manusi din macramé, latex sau piele, purtate cu sandale si bijuterii pretioase.Orice model am alege,trebuie sa tinem cont de sfatul specialistilor care ne recomanda sa alegem modelele care ne pun in valoare corpul si nu  vestimentatia din reviste.

FOTO: prettymoda.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare