Pentru ea

#halloween #demon #inger #costume

Inger sau demon de Halloween? Granita e fina in dormitor!

Noptile in doi sunt mereu speciale, dar anul acesta, de Halloween, SevenSins.ro are o provocare mai speciala: alege o tabara – a Binelui sau a Raului si traieste o experienta care sigur se va lasa cu scantei! Ca totul sa fie pregatit, inspira-te din colectiile speciale care vor duce role-play-ul la un alt nivel.

In noaptea de Halloween totul este permis, iar tendintele din acest an sunt mai indraznete ca oricand. Inger sau demon, Bine sau Rau, indiferent ce tabara vei alege, SevenSins.ro iti aduce arsenalul seductiei de care ai nevoie si care va aprinde imaginatia.

Costumul potrivit

Daca esti gata sa incerci costumele seducatoare care - atentie! - nu au voie sa paraseasca dormitorul, la SevenSins.ro poti experimenta postura de inger imbracata intr-o asistenta senzuala, o menajera supusa sau poate un capitan de vas gata sa te salveze din oceanul de iubire. Daca vrei sa explorezi o latura mai putin inocenta, ce ai spune daca anul acesta ai fi politista cea rea, iepurasul obraznic sau chiar o pantera?

Lenjerii care seduc

Costumele sunt prea mult pentru tine? Atunci, daca vrei o postura de inger veritabil, poti incerca si un body dantelat sau un set de lenjerie roz, seducatoare. De partea cealalta a granitei, vei fi intruchiparea unui demon sexy intr-un set de lenjerie bondage sau un body rosu, gata sa dea foc dormitorului. La figurat, desigur!

Accesorii care aprind scantei

Indiferent de personalitate sau de cat de departe vrei sa mergi in noaptea de Halloween (si nu numai), accesoriile completeaza cu succes arsenalul dedicat seductiei. O masca te va invalui in mister, in timp ce o pereche de catuse te va face o stapana (ne)miloasa. O esarfa fina de matase poate deschide calea spre noi experiente senzuale, in timp ce un bici cine stie ce va scoate la iveala… Sa nu uitam ca, de Halloween, totul este permis!

Tu ce alegi sa fii de Halloween?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului