Pentru ea

#sfaturi parfum #utilizare parfum #sfaturi frumusete #parfum

Cum sa utilizezi corect parfumul daca vrei ca mirosul acestuia sa persiste intreaga zi

Iti doresti ca mirosul parfumului tau sa dureze intreaga zi? Atunci trebuie sa stii ca nu doar calitatea produsului conteaza, ci si modul in care il aplici. Iata cateva trucuri de care sa tii cont, daca vrei ca mirosul parfumului tau sa dureze mai mult.

 

Pentru ca parfumul sa dureze mai mult este indicat sa alegi arome mai puternice. Acestea rezista timp indelungat. Parfumurile cu note fresh, de citrice se evapora mai rapid.

Aplicarea parfumului in zonele cheie este, de asemenea, importanta. Parfumul trebuie aplicat in zonele mai calde ale corpului, precum zona plexului si a pieptului, precum si in spatele genunchilor si urechilor.

Nu iti freca incheieturile, deoarece parfumul nu intra mai rapid in piele, ci isi pierde din intensitate si aroma. Lasa parfumul sa se usuce singur.

Foloseste o crema intens hidratanta inainte de a folosi parfumul. In acest fel parfumul isi va pastra mai mult timp aroma deoarece nu va fi absorbit de pielea uscata.

Pastreaza-ti mereu pielea hidratata. Un parfum nu va adera niciodata bine pe o piele uscata. Totul tine de chimie si de felul in care acesta reactioneaza cu corpul tau, iar pielea uscata tinde sa absoarba parfumul, facandu-l sa dispara repede.

Aplica-l imediat dupa dus, cand inca nu ai pielea complet uscata. Porii sunt deschisi, iar umezeala ajuta la o mai buna fixare a aromelor. Plus ca acesta se usuca mult mai bine si elimini riscul de a-ti pata bluza preferata, sau bijuteriile, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare