Pentru ea

#cizme cauciuc dama #cizme cauciuc #cizme

Cizme de cauciuc de dama, utile nu doar in gradina

Daca atunci cand vorbim de cizme de cauciuc de dama tu te gandesti la gradinarit, sigur nu le-ai tratat cu destula atentie. Ele sunt de multa vreme adorate de celebritati si aproape toate, de la Printesa Diana pana la Kate Moss, au optat in diferite momente sa poarte o astfel de pereche. Iti aratam in continuare cateva situatii in care cizmele de cauciuc sunt o alegere inspirata si vei intelege de ce raman mereu la moda, rezistand testului timpului.

Cizme de cauciuc pentru zilele ploioase de vara

Chiar si in mijlocul verii, se pot anunta rafale de ploaie si zile racoroase iar planurile tale nu trebuie sa fie date peste cap de starea vremii. In orice garderoba de dama trebuie sa existe o pereche buna de cizme de cauciuc si e destul de usor sa gasesti unele care sa se potriveasca stilului tau. De la modele in culori puternice pana la un stil mai sobru, clasic, acest tip de incaltaminte te ajuta sa iti pastrezi piciorul cald, uscat si, cel mai important, chic pe tot parcursul zilelor umede si ploioase. 

Indiferent de stilul tau personal si de buget, perechea perfecta de cizme de cauciuc de dama exista cu siguranta si te asteapta sa o indragesti! Recomandarea noastra este sa analizezi o oferta variata de branduri si modele inainte de a decide si poti face acest lucru accesand un magazin online. Avand optiuni diferite in functie de culoare, tip de toc sau inaltime, magazinul CCC iti pune la dispozitie o gama variata de cizme. Iar odata ce alese favoritele, le poti achizitiona de pe site, din aplicatie sau chiar din magazinele fizice. Cizmele lucioase care imita lacul se pot purta pe tot parcursul anului si se incadreaza perfect in cele mai recente tendinte din lumea modei. Fie ca sunt inalte sau pana la glezne, acestea se potrivesc perfect in zilele innorate si indiferent de anotimp pot fi purtate la evenimente importante, petreceri sau in activitatile zilnice.

Te-a prins vreodata ploaia la un festival?

Sezonul estival este deja aici si, de obicei, vine la pachet cu cel putin un festival! Indiferent de ceea ce sugereaza prognoza meteo, exista un articol care trebuie sa existe in orice bagaj, cizmele chic de cauciuc. Dar nu e nevoie sa iti amintim acest lucru, nu-i asa? Fie ca alegi sa mergi cu cortul sau vrei sa te deplasezi de la scena la scena, totul devine mult mai complicat atunci cand incepe, inevitabil, o ploaie de vara. 

Exceptional de confortabile, realizate din materiale de calitate superioara si rezistente la conditii meteo nefavorabile, o pereche de cizme de cauciuc pusa preventiv in bagaj va fi cartea ta castigatoare. Recent, designerii si stilistii le recomanda pentru tinute in care in mod normal ar fi fost folosite cizmele din piele, inalte pana la genunchi, precum rochiile si fustele midi. Cizmele de cauciuc de dama vor pune in valoare rochia, fusta sau pantalonii alesi, adaugand un farmec aparte. In plus, vei ramane cu picioarele uscate si confortabile in timp ce vei topai pe ritmurile trupelor tale favorite. 

Elegante si practice, cizmele de cauciuc de dama nu mai sunt demult folosite doar pentru munca in gradina, ci au suferit adevarate reinterpretari si adaptari ale celor mai faimosi designeri care le-au inclus in lumea modei. Cizmele rezistente la ploaie sunt confortabile, foarte utile si se pot transforma in elementul chic al tinutei tale atunci cand iesi la o scurta plimbare in parc sau la o cafea cu prietenele. Asadar, daca esti in cautare de articole practice cu un stil irezistibil, cizmele de cauciuc de dama sunt achizitia ideala pentru garderoba ta.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului