Pentru ea

#corp #blugi #stil feminin #forma corpului

Alege-ti tipul de blugi care ti se potriveste in functie de forma corpului

Blugii sunt una dintre cele mai apreciate piese din tinutele vestimentare, datorita versatilitatii lor. Blugii te pot scapa de orice dilema in privinta crearii unui outfit, fie el de zi, fie de seara. De asemenea, ii poti purta cu orice tip de pantofi, dar si cu orice model de bluza, de la elegante la sport. Alegerea potrivita insa a blugilor este insa o misiune dificila, deoarece de multe ori ii achizitionam doar in dupa design, fara sa ne gandim daca se potrivesc siluetei noastre. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi blugii potriviti siluetei tale:


1. Silueta atletica

Pentru o silueta atletica se potrivesc modele de blugi sunt foarte diverse. Daca ai o astfel de silueta, poti purta atat blugi skinny, cat si blugii de tip "jeggins" din material foarte subtire, care se muleaza perfect pe corpul tau, daca ai formele bine definite. Daca insa ai soldurile putin mai proeminente, poti opta pentru o pereche de jeansi boyfriend, cu croiala dreapta, ce inspira masculinitate.

Pentru a da insa un aer feminin acestui tip de blugi, ii poti combina cu o camasa de matase cu imprimeuri florale.

Daca vrei sa iti pui in evidenta posteriorul, alege blugii care au buzunare mari la spate sau sunt accesorizati, deoarece aceste detalii atrag privirea exact asupra locurilor pe care vrei sa le pui in valoare.


2. Silueta para

Silueta para se caracterizeaza prin talie ingusta si solduri late. Pentru acest tip de silueta, designerii recomanda blugii cu talie medie si joasa, care scot in evidenta mijlocul, dar care acopera perfect si soldurile late. Daca nu ai un abdomen perfect plat, este bine sa alegi totusi blugii cu talie mai inalta, pentru a acoperi imperfectiunile.


3. Silueta clepsidra

Silueta clepsidra, cu solduri proeminente, talie subtire si posterior bombat, se preteaza pentru orice tip de jeansi, insa persoanele cu o astfel de silueta trebuie sa evite totusi talia prea joasa, deoarece aceasta ar putea aplatiza posteriorul si ar putea scoate in evidenta exact partile corpului pe care vrei sa le ascunzi.


4. Pentru minione

Daca esti miniona, este esential sa acorzi o mare importanta lungimii blugilor. Persoanelor minione le este recomandat sa poarte blugi skinny, lungi sau largi, insa trebuie sa evite pantalonii trei sferturi, deoarece acestia "taie" si mai mult din inaltime.

Sursa foto: latestfashionista.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului