Pentru ea

#stil feminin #haine #imbracaminte #pantaloni #stilul retro #haineculele

4 tipuri de haine care te intineresc

Femeile incearca sa caute tot timpul trucuri pentru arata cat mai bine. Odata cu varsta interesul lor este acela de a gasi solutii si sfaturi care sa le ajute sa mascheze trecerea anilor. Una dintre cele mai la indemana metode este schimbarea stilului vestimentar, spun expertii in moda. Hainele colorate sau accesorile pot face minuni pentru varsta ta, daca inveti sa le alegi corect. Iata cateva tipuri de haine si sfaturile care te pot ajuta sa pari mai tanara:


1. Stilul retro reimprospatat

Fustele peste genunchi, perlele albe si camasile cu funda nu s-au demodat, insa trebuie sa le pui in valoare separat. Pentru a avea un look cat mai tineresc, poti combina, de exemplu, bluzele cu maneci bufante de matase sau camasile cu funda cu o pereche de jeansi prespalati, la care sa asortezi o pereche de pantofi cu varful rotund si cu un toc mai gros.

De asemenea, poti combina o fusta peste genunchi cu un tricou haios si o esarfa colorata de casmir.


2. Curele late

Curele si centurile au rol de accesoriu anul acesta si nu neaparat o functie. Trebuie sa folosesti curele late, de culoare inchisa, care sa creeze impresia de talie mica. De asemenea, pentru jeansi, foloseste curele inguste si colorate, care iti vor aduce un aer copilaresc.


3. Renunta la esarfele stil stewardesa

Esarfele de matase legate la gat in maniera in care o fac stewardesele nu mai sunt de mult la moda. Incearca esarfele mai lungi, pe care le poti infasura in jurul gatului de mai multe ori si care iti ofera mai multe posibilitati de a le purta. Opteaza pentru culori puternice si imprimeuri florale sau geometrice. Pentru a avea una aspect mult mai adolescentin le poti purta in forma de triunghi.


4. Pantalonii crem si pantofii maro trebuie purtati separat

Odata cu inaintarea in varsta, femeile opteaza pentru culori cat mai fade, care sa nu le scoata prea mult in evidenta, ceea ce este total gresit. Renunta la tinuta clasica in care combini o pereche de pantaloni crem cu pantofi maro. Nu renunta la pantalonii crem, ci alege o pereche pana, pe care sa ii combini cu un tricou alb si cu un sacou colorat. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi nude sau o pereche de pantofi Oxford.

Sursa foto: realsimple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare