Pentru ea

#geanta rosie #stil feminin #genti #accesorii

Ai minimum 3 motive sa porti o geanta rosie

Din spectrul de culori rosul obtine un onorant loc 2 in topul preferintelor oamenilor din lumea intreaga. In multe parti de pe glob exista stereotipul ca rosul este o culoare mai degraba potrivita femeilor, asa ca acestea nu se feresc sa o poarte, spre deosebire de unii barbati. Sunt, totusi, momente si situatii in care, chiar femeie fiind, nu iti permiti sa poti culori vii.

Fie ca vorbim de un dress code impus de locul de munca, de interlocutor sau de faptul ca trebuie sa ajungi in medii diferite intr-o singura zi si nu ai timp sa renunti la hainele colorate, sau, pur si simplu, preferi culorile neutre, ai o varianta salvatoare. Posete rosii.

Da, de fiecare data cand ai nevoie de o pata de culoare, si vei vedea mai jos de ce te ajuta un strop de rosu, poti apela cu nadejde la genti dama rosii.

1. Rosul atrage atentia mai mult decat orice alta culoare. E putin probabil ca vreunei femei sa nu ii pese daca se face remarcata sau nu printre colege, printre partenerele de afaceri sau, pur si simplu, pe strada. Daca ai luat decizia sa te faci remarcata intr-o anumita zi, ai in maneca asul numit `posete dama`, obiectele despre al caror continut barbatii au creat tot felul de mituri. Nu uita sa alegi o geanta in culoarea potrivita!

2. Rosul iti da energie. Stii acele zile in care te trezesti ca sa mergi la birou dar ai da orice ca sa nu fie nevoie sa iesi din casa? Se poate intampla ca nimic sa nu iti iasa bine intr-o dimineata, sa arzi painea in prajitor, sa iti dea cafeaua in foc si sa nu-ti placa cum iti sta parul. Lucrurile se pot indrepta putin daca in loc sa iti lasi portofelul, cheile, telefonul si ce obisnuiesti sa le porti zilnic la tine in geanta de ieri, le muti in poseta rosie pe care nu ai mai purtat-o de atat de mult timp. S-ar putea ca starea ta sa se imbunatateasca simtitor pe loc, asa ca noi zicem c-ar trebui sa incerci.

3. Rosul te face impunatoare. Se spune despre oamenii care prefera si poarta culoarea rosie ca sunt persoane proactive, care sunt inascute cu aptitudini de lider, ambitie, determinare si forta. Daca esti o persoana timida, rosul poate fi pentru tine un stimulant si un antidot pentru teama de esec sau trac. Nu evita sa iti scoti laptopul sau agenda dintr-o geanta rosie, la care sa te uiti increzatoare si zambind fix inainte sa incepi o negociere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare