Pentru ea

#accesorizare tinuta #tinuta

5 sfaturi de accesorizare corecta a unei tinute

Accesorizarea corecta a unei tinute este o actiune complexa. Stilul propriu, gusturile, personalitatea totul trebuie sa se combine perfect cu tinuta, pentru a crea armonie sau pentru a scoate in evidenta outfit-ul. Accesoriile la moda de care ai nevoie si fara de care nu ai o tinuta completa sunt bijuteriile, ceasul, geanta. 

 

Ce sunt accesoriile? Sunt mici elemente care te ajuta sa finisezi o tinuta sau sa adaugi pata de culoare necesara pentru ca imaginea ta sa fie impecabila. 

1. Bijuterii din aur pentru toate ocaziile

Este important sa stii sa asociezi tinuta cu ocazia pentru care alegi sa o porti. La o vestimentatie de zi sau una de seara poti asocia bijuterii din aur asa cum iti doresti. Poate fi vorba de un colier simplu cu un pandantiv masiv sau poate fi o bratara cu design extravagant. Alaturi de oricare dintre acestea ai nevoie si de un inel pe masura. 

La amanet gasesti diverse modele de inele din aur din care sa alegi cel putin o varianta de folos, la preturi avantajoase. Din aur galben sau aur alb, inelul poate fi accesoriul perfect indiferent de situatie, iar daca este un articol ce se potriveste mai multor tinute, ai numai de castigat din achizitionarea unei astfel de bijuterii. 

2. Diamante pentru eleganta 

O tinuta de gala sau una de cocktail perfecta are nevoie de o bijuterie cu diamante pentru a fi cu adevarat desavarsita. Cum diamantele sunt pentru totdeauna, un inel sau un colier simplu in montura carora se regaseste o astfel de piatra este un accesoriu nepretuit, un bun de valoare care iti ofera posibilitatea de a atrage toate privirile si de a pune in evidenta o tinuta sofisticata. 

3. Geanta de lux pentru un look modern si interesant

O geanta de lux, confectionata din cele mai bune materiale, cu design extraordinar, clasic sau modern, in culori neutre sau care atrag atentia poate fi accesoriul pentru tinuta perfecta, astfel incat sa obtii un look modern si atragator. O geanta de lux de dimensiuni potrivite momentului zilei si evenimentului, alaturi de un inel din aur completeaza tinuta si ofera o nota sofisticata, subtila. 

O geanta argintie sau una cu paiete poate genera versatilitatea de care ai nevoie pentru ca acest articol sa fie purtat ziua, la cocktail sau la un eveniment festiv la office si seara la o intalnire, alaturi de o vestimentatie in culori neutre. 

4.  Ceas de top pentru o declaratie de unicitate

Ceasul nu mai este doar un accesoriu util si functional, ci si unul care adauga un plus de rafinament si eleganta tinutei tale. Cu un ceas de lux poti obtine o imagine spectaculoasa. Poti achizitiona un astfel de produs, de la un brand celebru, confectionat din aur galben sau alb, cu pietre pretioase in interiorul cadranului, pe care il vei purta la evenimente festive si petreceri somptuoase. Cu siguranta vei atrage atentia si vei reusi sa oferi tinutei tale exact elementul de care are nevoie pentru a straluci. 

Combina ceasul de lux cu un plic sau o geanta de mici dimensiuni neagra pentru un look urban chic sau asociaza ceasul la tinuta de seara cu un inel sau o pereche de cercei cu perla. 

5. Accesorii pentru par

Un par scurt sau unul lung, drept sau ondulat trebuie coafat pentru a se armoniza cu tinuta pe care o porti si pentru a se potrivit ocaziei la care urmeaza sa participi. La tinutele din zilele noastre, accesoriile pentru par sunt nelipsite si tin mai mult de optiuni personale. Clamele, bentitele sau cordelutele din plastic sau materiale textile, cu paiete, pietre sau ciucuri, dar si bijuteriile pentru par sunt variante de infrumusetare moderne. 

Accesorizarea tine de echilibru, iar accesoriile potrivite te vor ajuta sa creezi un outfit glam. Daca iti este greu sa tii cont de toate sfaturile prezentate, poti opta pentru un singur accesoriu statement pe care sa il utilizezi la mai multe tinute. 

 

Accesoriile trebuie folosite pentru a transforma o tinuta, astfel incat imaginea creata sa fie de exceptie. Cu accesoriile de baza, de la amanet, poti sa iti improspatezi tinutele din garderoba si sa obtii combinatii fresh de fiecare data. 

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului