Stil de vedeta

#vedete #tatuaje #tatuaje vedete #tatuaje neinspirate

Top 5 cele mai neinspirate tatuaje ale vedetelor

Daca in trecut tatuajul era specific detinutilor, punkerilor sau persoanelor rebele, in prezent a devenit un accesoriu la moda. Popularitatea lui este intr-o continua crestere, iar tehnicile pentru realizare acestuia avanseaza. Nici vedetele nu s-au sfiit sa abordeze acest tip de pictura pe corp, insa unele dintre ele au facut alegeri indoielnice. Iata, asadar, cateva dintre cele mai neinspirate tatuaje ale vedetelor!


1. Harry Styles si tatuajul "Never gonna dance again"

Harry Styles, unul dintre cei cinci membri One Direction, este cunoscut drept un impatimit al tatuajelor. Acesta si-a marit colectia cu un nou tatuaj, realizat pe ambele picioare. Tatuajul este pozitionat in zona gleznelor si reprezinta un vers din piesa lui George Michael, "Careless Whisper", si anume "Never gonna dance again".


2. Rita Ora si tatuajul porumbel

Cantareata Rita Ora in varsta de 25 de ani a mers la salonul artistului Bang Bang, unde celebritati precum Rihanna si Justin Bieber s-au tatuat, si si-a intregit colectia de picturi pe corp. Artista si-a tatuat un porumbel in zona cervicala. "Noul meu pui", a scris cantareata pe o retea de socializare, dupa realizarea tatuajului.


3. Cheryl Cole si tatuajul in forma de trandafir

Si Cheryl Cole este o impatimita a tatuajelor si nu pierde nicio ocazie pentru a le afisa. Cantareata le-a aratat fanilor ultimul sau tatuaj, cu ocazia primului concert din cadrul turneului "Girls Aloud Ten Tour". Artista si-a tatuat doi trandafiri imensi pe spate, in dorinta de a acoperi un alt tatuaj neinspirat, insa nici noua realizare nu pare o alegere potrivita.


4. Scarlett Johansson si tatuajul potcoava

Ultimul tatuaj al actritei Scarlett Johansson nu a fost apreciat de fanii acesteia, care au comentat ca arata ca "desenul tremurat al unui copil de 4 ani". Fanii nu au inteles nici tatuajul, nici semnificatia acestuia. Este vorba despre o potcoava, inconjurata de stelute, care are imprimat mesajul "Lucky you".


5. Christina Ricci si tatuajul neidentificabil

Christina Ricci nu s-a putut decide daca sa isi tatueze un leu, o fantoma sau un nor, asa ca a ales o imbinare a celor trei. Rezultatul nu este deloc pe placul expertilor in tatuaje.



Sursa foto: teluguone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare