Stil de vedeta

# reteta mihaela radulescu #ten vedete #stil vedete #mihaela radulescu

Reteta Mihaelei Radulescu pentru un ten perfect. Iata cat e de simpla

Mihaela Radulescu este intr-o forma de invidiat. Nu doar sportul o ajuta sa arate atat de bine, ci si alte cateva trucuri simple. Iata ce face vedeta care i-a cucerit inima primului om care a sarit din stratosfera pentru a avea un ten impecabil.
 
"Pentru cele care ma tot intreaba cum si ce fac pentru ten, iata cateva "secrete":
- treaba cu demachiatul constiincios in fiecare seara, nu-i o noutate, dar trebuie sa devina o "religie".
- de doua ori pe luna imi fac un micro-dermabrasion, o treaba care stimuleaza secretia de colagen si inchide porii. Se poate face si acasa, cu o perie foarte aspra.
- folosesc de 2-3 ori pe saptamana masti hidratante, iar cand nu le am la indemana, trec la cele "de la bunica" - galbenus de ou, un strop de lamaie, ulei de masline... Cam tot reteta asta o folosesc si pentru par, dar adaug si ulei de ricin.
- nu cred in creme "specializate", ci intr-una singura, hidratanta, pe care o folosesc pentru fata, ochi, gat, decolteu.
- nu ies din casa fara crema de protectie, minim 30.
- folosesc zilnic creme de corp, fara miros, dar foarte consistente, iar cand vreau sa-mi dau gata barbatul, folosesc creme de corp parfumate, care isi fac treaba mai bine decat orice parfum. Garantez efectul sensual.
Si, cu riscul de a va zapaci de cap, cred in puterea sportului, care da oricarui ten o culoare sanatoasa si in...banala apa plata, bauta cu constiinciozitate, de cate ori simtiti nevoia. Mai cred ca dulciurile ne incarca tenul, ca alcoolul il distruge temeinic, de-aia nu beau niciodata si ca statul in fum de tigara ne omoara nu numai parfumul personal, dar si tenul. Traiasca aerul curat si viata sanatoasa, dar si machiajul reusit, zic", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare