Stil de vedeta

#secrete frumusete #andreea balan

Ce secrete de frumusete are Andreea Balan: “Trebuie sa arat bine!”

Andreea Balan a reusit sa isi mentina silueta de invidiat de-a lungul anilor. Vedeta parca arata din ce in ce mai bine. Aceasta s-a apropiat in ultimii ani de spiritualitate si meditatie, ajungand la cea mai buna versiune a sa. Totusi, artista pune pret pe imaginea ei, asa ca are grija sa recurga la tot felul de trucuri.

 

”Eu stiu sa-mi fac singurica, sa ma si vopsesc, sa-mi fac si unghiutele, dar bineinteles profesionistii le fac mult mai bine, asa ca o data la trei saptamani merg la salon si in timp ce ma vopsesc imi fac si manichiura, si pedichiura, deci am trei oameni pe mine care ma fac frumoasa. Nu mers destul de des la salon, merg doar o data la trei saptamani si cam atat”, ne-a mai povestit artista, completand ca rasfatul ei consta in sedintele de masaj.

In primul rand este ”descrierea job- ului”, scrie clar ca trebuie sa arat bine. Nu am voie sa nu arat bine. Apar la televizor, sunt cantareata, trebuie sa fiu fit, dansatoare, deci trebuie sa ma intretin cu sala, dieta, piele, tot. Eu faceam lucrurile astea si inainte, adica ma intretineam, dar o faceam pentru brand-ul in sine. In schimb, in ultimii ani, am contopit iubirea pe care eu o aveam pentru brand-ul meu, cu iubirea de sine. Am lucrat la iubirea de sine, iar acum cand fac aceste lucruri, nu le mai fac pentru ca trebuie sa arat bine, le fac pentru ca simt eu si pentru ca imi plac, ma simt bine, ma relaxez atunci cand merg la masaj sau cand imi fac parul si unghiile”, a declarat Andreea Balan pentru EGO.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare