Stiinta & Tehnologie

#premii #prezentare #design #masina sport #capota #Alfa Romeo 4C

Versiunea de serie a lui Alfa Romeo 4C, prezentata in premiera la Geneva

Versiunea de serie a modelului Alfa Romeo 4C va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva (7-17 martie 2013). Masina sport are o lungime de o aproape 4 metri, o latime de 1,2 metri si o inaltime de 1,18 metri, conform automarket.ro.

In versiunea de echipare standard, noul bolid al constructorului auto italian are sub capota un motor de 1.750 centimetri cubi, capabil sa ofere 240 de cai putere, insotit de o trasmisie TCT cu doua ambreiaje. Caroseria vehiculului este extrem de usoara, fiind realizata din fibra de carbon.

Alfa Romeo 4C este construita la uzina Maserati din Modena, Italia si urmeaza sa fie disponibila in showroom-uri in cursul acestui an.

Alfa Romeo 4C are la baza un concept care a fost expus pentru prima oara in 2011, la Salonul Auto de la Geneva. Design-ul sau a fost recompensat pana in prezent cu trei premii importante: "Autobild Design Awards 2011", "Design Award for Concept Cars & Prototypes" si "Most Exciting Car of 2013".

Sursa foto: automotiveworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea