Stiinta & Tehnologie

#dacia logan #masina #dacia #masini #skoda #skoda popular

Skoda Popular, noul rival al Daciei Logan

Constructorul auto Skoda pregateste un model low-cost compact cu dimensiuni intre Octavia si Fabia care va concura cu Logan 2.

Berlina ar putea primi numele de Skoda Popular, nume folosit de constructorul ceh in perioada 1930-1949 pentru gama sa de masini ieftine.

La capitolul design, modelul de serie va fi aproape identic cu prototipul. Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Skoda va prezenta conceptul MissionL, care a preluat o serie de elemente de la Vision D. Astfel, farurile vor avea dimensiuni mici si vor beneficia de tehnologie LED , formele vor fi patratoase, iar radiatorul va avea o noua grila.

Mission L va fi comercializat in doua variante . Una va fi de 5 usi si s-ar putea vinde exclusiv pe piata asiatica sub denumirea de Rapid. Pentru Europa va exista o varianta cu 4 usi care ar putea primi numele Felicia, potrivit informatiilor aparute in presa internationala.

Skoda Popular va fi disponibila si in variante premium, dar si in variante mai economicoase pentru a concura cu Dacia Logan si alte modele low-cost de pe pietele emergente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea