Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #iphone 4 # siri

Siri, portare reusita pe iPhone 4 si iPod Touch 4

Eforturile dezvoltatorilor de a aduce asistentul personal vocal Siri si pe alte versiuni de iPhone in afara de iPhone 4S se pare ca dau roade. Programatorii au reusit, potrivit ultimelor informatii, sa faca cel mai important pas, mai exact sa ocoleasca masurile de securitate ale Apple, scrie CNET.

Un dezvoltator irlandez, Steve Troughton-Smith, este cel care a reusit sa fca o demonstratie cu Siri functionand pe iPhone 4. Totusi, deocamdata, Siri nu functioneaza in mod corect, in sensul ca utilizatorul nu poate adresa intrebari asistentului vocal. Reusita este reprezentata de fapt de succesul instalarii Siri pe generatia anterioara de telefoane a Apple folosindu-se "un fisier al iPhone 4S".

Dezvoltatorul a declarat intr-un interviu ca versiunea "sparta" a Siri va rula pe mai multe dispozitive, inclusiv pe playerul multimedia al Apple, iPod Touch, generatia a 4-a. Chiar daca sunteti tentati sa spuneti ca nu este mare lucru, portarea Siri, chiar si printr-o varianta nefunctionala, este un prim pas important facut de "hackeri" cel acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin impotriva masurilor de securitate impuse de Apple.

Si, in mod sigur, compania nu se bucura de reusita dezvoltatorilor independenti.

Iata o demonstratie cu Siri instalat pe iPhone 4:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea