Stiinta & Tehnologie

Sharp si Walt Disney lanseaza telefon

Daca Cenusareasa , Alba-ca-Zapada, Pocahontas sau Wendy si-ar fi dorit un telefon, probabil ca acesta ar fi fost modelul ales de ele.

Daca te-ai saturat ca toata lumea sa scoata telefoane pe banda, companii care nu au nimic in comun cu telefonia mobila, iata ca aceasta cursa nu se termina aici, pentru ca Walt Disney s-au gandit sa ingroase randurile industriei de telefoniei mobile.

In combinatie cu Sharp

Ajutati de cei de la Sharp, Walt Disney au anuntat lansarea telefonului propriu, numit DM002SH, pe data de 7 iunie. Poreclit si "Cinderella" (Cenusareasa), telefonul va avea preinstalat serviciul de mobilitate al companiei Disney.

Inca nu stiu exact in ce categorie ar trebui sa plasez acest telefon, dar mai mult ca sigur ca terminalul ar putea fi pe gustul "prientesei" de acasa sau a oricarei domnisoare care se simte inca copil.

DM002SH Cinderella vine in mai multe culori printre care, roz, azur, galben si alb sau denumirile oficiale Clear Crystal, Brown Topaz si Pink Diamond si este un telefon din gama " clamshell ".

Nu rau deloc

Cand vine vorba de specificatiile tehnice, telefonul nu sta asa de rau. Are un ecran intern de 2,6 inchi cu rezolutie WQVGA de 400 x 240 pixeli si un al doilea ecran extern OLED de 0,5 inchi.

Dispune de 50 MB memorie interna, slot de card microSD pentru marirea spatiului de stocare, conectivitate Bluetooth si o camera foto de 2 megapixeli, plus un TV tuner .

Pretul pentru acest telefon nu a fost inca anuntat si nici nu se stie lista de tari in care va fi distrubuit, dar este foarte posibil sa mai auzim de acest telefon dupa lansarea lui oficiala din 7 iunie.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea