Stiinta & Tehnologie

#research in motion #rim #magnum #blackberry #pearl 3g #onyx #gemini

RIM pregateste BlackBerry Magnum, Onyx, Pearl 3G si Gemini

Reasearch in Motion lucreaza in prezent la patru noi terminale, Magnum , Onyx , Pearl 3G si Gemini . Nu se cunoaste data exacta de lansare a telefoanelor sau pretul lor.

Trei dintre ele, BlackBerry Magnum, BlackBerry Gemini si BlackBerry Onyx au aparut deja pe internet in imagini-spion, dar Pearl 3G este o noutate.

BlackBerry Magnum

Modelul face parte din portofoliul RIM din care se trage si Bold 9000, terminalul are tastatura QWERTY completa fizica si aceelasi procesor ca si modelul Bold, adica de o putere de 624 MHz.

Asemenea predecesorului, Magnum va dispune de trackball, ecran cu rezolutie HVGA de 480 x 320 px si va dispune de conectivitate Wi-Fi si receptor GPS. Initial, terminalul se va lansa in reteaua operatorului american de telefonie mobila, AT&T.

BlackBerry Onyx


Detaliile despre modelul Onyx sunt ceva mai multe. Prin urmare terminalul va fi tri-band pentru retelele UMTS/HSDPA si quad-band pentru cele GSM, GPRS si EDGE. Va avea memorie flash de 256 MB si ecran cu rezolutia HVGA+ de 480 x 360 px.

Asemenea lui BlackBerry Magnum, Onyx va dispune de trackball, conectivitate Wi-Fi si receptor GPS. Onyx mai vine dotat cu Bluetooth, camera foto de 3,2 MP si sloturi pentru card microSD si mufa standard de 3,5 mm.

BlackBerry Pearl 3G

Specificatiile tehnice ale lui Pearl 3G se aseamana foarte mult cu cele ale lui Onyx. Telefonul mobil va fi tri-band pentru retelele UMTS/HSDPA si quad-band pentru cele GSM, GPRS si EDGE. Dar e posibil ca rezolutia ecranului sa fie mai mare decat HVGA+.

Ca si BlackBerry Onyx, Pearl 3G va dispune de trackball, dar compania producatoare nu a confirmat daca acest model va dispune de conectivitate Wi-Fi. Pearl 3G mai vine dotat cu Bluetooth, camera foto si sloturi pentru card microSD si mufa standard de 3,5 mm.

BlackBerry Gemini

Modelul BlackBerry Gemini este ceva mai modest. Este posibil ca acesta sa aiba un maxim de conectivitate EDGE si receptor GPS. Terminalul va avea memorie flash de 256 MB si 128 MB memorie RAM.

Camera foto din dotare va fi de doar 2 MP, iar Gemini va avea slot pentru mufa standard de 3,5 mm cu taste dedicate media, conector USB de viteza mare si ecran cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea