Stiinta & Tehnologie

Real Dice lanseaza Championship Poker pentru iPhone

Championship Poker este un joc care pentru multi gameri de telefoane mobile este cunoscut. Este posibil totusi ca detinatorii iPhone-urilor sa nu se fi bucurat de el.

Dar acest lucru pana azi, pentru ca Real Dice a facut un anunt , poate asteptat de unii si anume Championship Poker va fi disponibil atat pentru iPhone cat si pentru iPod Touch.

Multiplayer mode

Cea mai importanta caracteristica a acestui joc este de faptul modul de joc care permite adunarea mai multor jucatori, adica modul multiplayer. Pe langa toate acestea orice jucator are posibilitatea sa intre in turnee de poker sau sa joace la mai multe mese de poker in acelasi timp. Bineinteles ca modul multiplayer este disponibil atunci cand jucatorul se conecteaza la internet.

Daca nu vrei sa ai de-aface cu plati si facturi de internet, poti opta pentru jocul "offline" unde vei fii singur. Mai bine zis te vei antrena si vei incerca sa iti construiesti o "cariera virtuala" de jucator de poker impotriva a mai bine de 200 concurenti virtuali.

Bineinteles ca e pe bani

Russ McMahon, Director al Mobile Development din cadrul Real Dice declara: "Extinderea lui Championship Poker pentru magazinul iTunes ii lasa acum pe clientii iPhone si iPod sa se delecteze cu acest joc. Am dezvoltat jocul in asa fel ca utilizatorii cu diferite feluri de suport tehnic sa poata sa joace online alaturi de prieteni sau alte persoane. De exemplu poti juca Poker de pe iPhone-ul tau alaturi de un amic care tasteaza un BlackBerry sau un strain care s-a logat pe internet la programul Facebook."

Daca ai un iPod Touch sau un iPhone si iti place poker-ul, jocul poate fi achizionat numai din magazinul virtual Apple, iTunes contra sumei de 9,99 dolari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea