Stiinta & Tehnologie

#philips #xenium k700 #pmp

Philips Xenium K700, un nou terminal entry-level

Compania Philips a lansat recent un nou telefon mobil din clasa de terminale entry-level, modelul K700.

Spre deosebire de alte modele ale companiei, acesta se aseamana mai mult cu un player multimedia portabil decat cu un mobil

Specificatii tehnice

Noul model este un candybar compact care masoara 101 x 52 x 13 mm si cantareste doar 97 de grame si dispune de un ecran de 2,8 inch cu rezolutie de 400 x 240 pixeli care poate afisa pana la 262.000 de culori.

Se pare ca principala caracteristica a acestui terminal este redarea video si muzicala, pentru ca modelul suporta o serie de formate audio si video ca RMBV, AVI, FLV, Divx, MP3, WMA, AC, FLAC si APE.

Asemenea altor telefoane Philips si Xenium K700 are un acumulator durabil care rezista pana la o luna in modul standby si pana la noua ore de covorbiri, patru ore playback video sau 25 de ore de redare muzicala. Alte detalii

Camera foto din dotarea lui Philips Xenium K700 este de 3,2 MP cu autofocus, dar fara flash, iar senzorul foto reusete sa faca si capturi video. Desi are doar 46 MB memorie interna, utilizatorul poate mari spatiul de stocare pana la 8 GB cu un card microSD.

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta cel mai slab dispunand numai de GPRS si EDGE. In prezent Philips Xenium K700 poate fi achizitionat numai din magazinele din Rusia. Nu se stie daca modelul va fi lansat si in alte tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea