Stiinta & Tehnologie

#lansare #showroom #nestle #ford

Neste Automotive inaugureaza un complex Ford in Bucuresti

Neste Automotive SRL inaugureaza astazi un complex integrat destinat exclusiv marcii Ford. Complexul reprezinta o investitie de 2 milioane Euro si este construit pe o suprafata de aproximativ 1500 mp.

Amplasarea complexului pe Soseaua Chitilei nr. 431, in sectorul 1 al Capitalei, asigura o acoperire extinsa, atat pentru Bucuresti, cat si pentru partea vestica a Judetului Ilfov – o zona aflata in plina dezvoltare demografica.

„Intram increzatori pe aceasta piata: parteneriatul cu Ford, standardele superioare adoptate si gama completa si diversificata de servicii pe care intentionam sa o oferim, ne asigura din start un avantaj competitiv . Astfel, obiectivele noastre pentru anul in curs se aliniaza cu aceste premize: comercializarea unui numar de 500 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de Euro,” a declarat Adrian Nuta , Directorul General al Neste Automotive.

Construit la standarde Ford, noul complex dispune de o unitate de service cu o suprafata de 800 mp, un showroom de 500 mp, un depozit de piese si accesorii de 200 mp, plus numeroase alte facilitati precum Ford Cafe, zona de expunere auto si parcare pentru clienti.

Unitatea de service cuprinde: 4 posturi de mecanica autoturisme, 4 posturi de mecanica utilitare, 2 posturi de mecanica interactiva , 8 posturi de tinichigerie, 2 posturi de vopsitorie, etc.

Pachetul de servicii disponibile va include: comercializarea gamei complete de autoturisme Ford, consilierea si indrumarea in vederea luarii unei decizii de achizitie bine informate, comercializarea de piese de schimb si accesorii originale, servicii complete de service specializat Ford si servicii de leasing. Pentru a garanta promtitudinea si calitatea serviciilor, complexul va avea o echipa de aproximativ 45 de angajati, dintre care 25 vor asigura operatiunile de service.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea