Stiinta & Tehnologie

#mitsubishi #asx #suv

Mitsubishi a dezvaluit ASX SUV

Aceasta este Mitsubishi ASX crossover compact , un rival pentru Nissan Qashqai si Hyundai iX35. Modelul va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva in luna martie.

Cu o lungime de 4300 mm, ASX este ceva mai scund decat un Qashqai sau un Focus. Este bazat pe aceeasi platforma ca Lancer si ar trebui sa fie disponibil cu tractiune integrala.

Varianta de motorizare de top va fi cel mai probabil o unitate de 1.8 litri turbo diesel cu tehnologie start-stop, care va fi conectata la o cutie cu sase viteze.

ASX a fost prezentat initial sub forma conceptului cX in 2008, dar versiunea de productie este cu mult mai conventionala decat conceptul dezvaluit acum un an. Cu toate acestea, ASX pastreaza o parte din concept, cum ar fi liniile ascutite cuprinse intre aripile fata si usile din spate.

Mitsubishi ASX
face parte din planul firmei de a indeparta imaginea de producator de SUV-uri mari, incercand sa se repozitioneze ca un constructor de masini de dimensiuni mai mici si mai eficiente.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea