Stiinta & Tehnologie

#mini #scuter #electric

MINI E Scooter Concept, un scuter electric la Paris

MINI lucreaza in prezent la o dezvoltare agresiva a gamei sale, incercand astfel sa isi mareasca cota de piata.

Parte din planul constructorului auto a facut si crossoverul Countryman , care este disponibil pentru comenzi pe piata din Romania incepand de la 21.142 Euro cu TVA.  Iar acum, dupa tractiune integrala oferita in premiera pe acest model, MINI pregateste pentru Salonul Auto de la Paris ... un scuter.

Mai concret, este vorba despre MINI E Scooter Concept, un prototip electric plug-in ce urmareste aceeasi linie stilistica cu care ne-a obisnuit producatorul auto, cum ar fi vitezometrul de dimensiuni generoase si nuantele regasite pe modelele cu patru roti.

Motorul electric este integrat in roata din spate, in timp ce bateriile de litiu sunt pozitionate sub scaun. Acestea pot fi reincarcate prin intermediul unei prize normale, cu ajutorul unui cablu retractabil cu care este echipat scuterul.

La Paris, MINI va prezenta trei versiuni ale prototipului pe doua roti. Referitor la performantele tehnice, producatorul auto prefera sa pastreze misterul

Cititi mai multe pe Auto.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea