Stiinta & Tehnologie

#microsoft #smartphone # windows phone apollo

Microsoft promite super smartphone-uri odata cu lansare Windows Phone Apollo

Vezi cum arata si ce promite calendarul de lansari pentru versiunile urmatoare de Windows Phone de la Microsoft. Windows Phone Apollo, care va fi lansat la sfarsitul lui 2012, este dedicat unor super- telefoane mobile, dupa cum anunta WMpoweruser.

Prima versiune de Windows Phone a reusit sa capteze atentia unor utilizatori de telefoane mobile, insa multe voci spun ca noul sistem de operare mobil de la Microsoft ar fi trebui sa beneficieze de mai multa publicitate (si chiar de o promovare agresiva). Windows Phone Mango , update-ul recent al Microsoft, merita toata atentia mai ales pentru ca in urma review -urilor a reusit sa se pozitioneze, ca si stabilitate, pe primul loc in fata iOS si Android.

Urmatoarea versiune a sistemului de operare mobil de la Microsoft, Windows Phone Tango, ar trebui lansata in trimestrul doi al lui 2012, mai exact undeva in intervalul aprilie - iunie, anul viitor si va fi dedicata telefoanelor mai puti performante hardware. Insa, cel mai asteptat update este Windows Phone Apollo, care promite performanta deosebita pe terminale de top. Se vorbeste despre smartphone-uri dual-core cu display-uri HD dedicate segmentului business. Apollo va fi lansat in ultima parte a lui 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea