Stiinta & Tehnologie

#telefon #smartphone #ecran curbat #LG Flex

LG G Flex, prezentat oficial. Iata ce nu stiai despre primul telefon cu ecran curbat!

Acum este oficial: LG are primul telefon cu ecran curbat! Este vorba de G Flex, un smartphone cu display OLED care a fost lansat, astazi, in Coreea.

Spre deosebire de rivalul Samsung Galaxy Round care are curbura pe orizontala, LG G Flex vine cu un display curbat pe verticala. Astfel, in modul landscape, videoclipurile si jocurile se vor transforma intr-o experienta extrem de capitvanta, noteaza GSM Arena.

O alta caracteristica cu care se lauda smartphone-ul este si abilitatea de a se "vindeca singur" de zgarieturi si amprente pe capacul bateriei multumita unui strat protector implementat de compania sud-coreeana.

LG G Flex are un procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2.26GHz, o memorie de 2GB de RAM, un spatiu de stocare intern de 32GB cu posibilitate de extindere si o camera de 13MB. Sistemul de operare al noului flagship coreean este Android 4.2.2 Jelly Bean. Deocamdata, smartphone-ul cu ecran curbat va fi disponibil numai in Coreea de Sud.

sursa foto: mobilemag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea