Stiinta & Tehnologie

#europa #vanzari #1 milion #eco #lg arena km900

LG a vandut peste 1 milion de telefoane Arena

Coreeni de la LG se pot mandri cu performante remarcabile, reusind sa vanda peste un milion de telefoane mobile KM900 Arena in 2009.

Tot in acest an, LG a mai vandut peste cinci milioane de telefoane KP500 Cookie.

Rival iPhone

Desi nu este un smartphone, asemenea terminalului de la Apple, LG KM900 Arena este un rival veritabil, al iPhone-ului. Caracteristica principala pe care telefonul o are este interfata de utilizator noua denumita S-Class 3D .

Totodata, recent juriul EISA (European Imaging and Sound Association) a desemnat terminalul LG KM900 Arena ca fiind cel mai ecologic telefon mobil al anului 2009. Nu este primul an in care EISA recunoaste produsele de pe segmentul mobil a celor de la LG. Compania si-a imbogatit portofoliul cu alte trei premii EISA in 2006 si 2007.

Telefonul a avut un succes mare in Europa. In aceasta zona compania a inregistrat vanzari foarte bune de-a lungul anului. LG KM900 Arena este disponibil pe piata din Romania din luna aprilie a anului 2009 si poate fi achizitionat in retele operatorilor, precum si pe open market la pretul de 1.749 RON.

Specificatii tehnice

Arena este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Arena are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori si camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD.

Totodata, modelul vine cu o noua interfata de utilizator numita 3D S-Class . Acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea