Stiinta & Tehnologie

#smartphone #huawei #Honor 2 #Ascend D2 #smartphone quad-cor

Huawei a anuntat Honor 2 si Ascend D2, smartphone-uri quad-core

Huawei a prezentat in China noua generatie a smartphone-urilor Huawei Honor si Huawei Ascend D. Cele doua smartphone-uri noi, Huawei Honor 2 si Ascend D2, utilizeaza procesoare quad-core produse de compania chineza.

Huawei Honor 2 aduce imbunatatiri mari in specificatii fata de predecesorul sau, dar ruleaza tot Android 4 Ice Cream Sandwich. Smartphone-ul include un ecran de 4,5 inci cu rezolutie 1280x720 si densitate a pixelilor de 326 ppi.

Noul Huawei Honor 2 include procesorul quad-core Huawei K3V2 la 1,4 GHz, alaturi de memorie RAM de 2 GB si spatiu de stocare de 8 GB ce poate fi extins, totul la un pret de numai 300 dolari.



Huawei Ascend D2 are un ecran de 5 inci si un procesor quad-core la 1,5 GHz si Android 4.1 Jelly Bean. Noul smartphone Huawei are o camera de 13 MP, alaturi de cea frontala de 1,3 MP si va fi lansat la inceputul anului 2013.




Sursa foto: Ubergizmo.com, Engadget.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea