Stiinta & Tehnologie

#microsoft #windows mobile 6.5 #myphone #windows marketplace #htc touch2

HTC Touch2 a fost anuntat oficial

HTC Corporation lanseaza modelul Touch2 , un terminal compact care incorporeaza noul software Microsoft Windows. Noul HTC Touch2 utilizeaza de asemenea si serviciile Windows MyPhone si Windows Marketplace .

Cu noul terminal compania HTC isi mareste portofoliul cu un nou telefon cu interfata tactila.

Specificatii tehnice

Noul smartphone integreaza o varietate de imbunatatiri HTC, precum interfata TouchFLO care include actualizari ale prognozei meteo si acces rapid catre o mare varietate de aplicatii. In plus, noul Touch2 include Google Maps pentru mobil, YouTube si multe altele.

HTC Touch2 este un telefon care masoara 104 x 55 x 12,9 mm, cantareste 110 grame si are ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px. Modelul vine cu o camera foto de 3,2 MP cu focalizare fixa si fara flash. Modelul vine dotat cu browser web Internet Explorer care este compatibil cu Adobe Flash permitand continut Flash video, precum YouTube. Totodata, noul dispozitiv dispune de buton pentru zoom ce mareste textul la dimensiunea dorita de utilizator.

Alte detalii

La capitolul conectivitate HTC Touch2 se prezinta foarte bine, acesta dispunand de GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g si Bluetooth 2.1 cu Enhanced Data Rate (EDR) si A2DP pentru atasare de casti audio stereo wireless.

Modelul are player muzical si video cu suport larg de formate, receptor GPS si un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz. Noul HTC Touch2 va fi initial disponibil incepand cu 6 octombrie 2009, iar in anumite tari din Europa si Asia la inceputul trimestrului patru din 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea