Stiinta & Tehnologie

#ford #modele #volvo #fiesta

Ford renunta la o parte din modele

Ford vrea sa reduca numarul de modele pe care le produce si sa ajunga la 20, dupa cum a declarat Alan Mulally, directorul general al companiei, citat de bloomberg.

Vor fi mai putin de 30, intre 20 si 25”, a spus Mulally. “Mai putine brand-uri inseamna ca ne putem concentra pe imbunatatirea ingineriei”.

Ford a avut 97 de modele in oferta atunci cand Mulally a devenit CEO al companiei din Michigan , in anul 2006. Gama de modele a fost redusa prin scoaterea din productie a unor modele si vanzarea brandurilor de lux Volvo, Jaguar, Land Rover si Aston Martin .

Ford a simplificat, de asemenea, specificaţiile pentru componentele fiecarui produs, astfel ca modelul Fiesta , care are aproximativ 10 variante la nivel mondial, are acum aproximativ 65% din componentele sale, ca standard.

Aceasta ii ajuta pe toti distribuitorii nostri, pe proprietarii de magazine Ford, furnizorii, angajatii si consumatorii Ford sa stie exact ce primesc", a explicat Mulally.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea