Stiinta & Tehnologie

#smart festival #gadgeturi

eSMART.ro lanseaza Smart Festival - o campanie de reduceri la cele mai cautate gadget-uri smart!

 

Inceputul de an este si sezonul celor mai mari reduceri, iar eSMART.ro pregateste 3 zile de discount-uri neasteptate la cele mai bine vandute produse ale anului trecut.

Fiind un magazin online ce se bazeaza, in principal, pe comercializarea gadget-urilor inteligente, eSMART.ro isi atrage clientii prin servicii calitative, preturi corecte si o gama diversificata de produse.

La eSMART.ro gasesti produse pe toate gusturile, la preturi avantajoase. Cele mai importante categorii sunt telefoanele, gadget-urile, audio si smart home. Insa, dincolo de acestea, vei gasi produse inteligente pentru orice nevoie a ta.

Daca esti iubitor de masini sau iti place ciclismul, fii sigur ca vei gasi aici cele mai interesante accesorii pentru pasiunile tale: sisteme inteligente de depozitare, incarcatoare auto, suport de bicicleta sau camere video.

Si pentru casa ta vei gasi usor produse pe gustul tau, de la blendere si mixere pana la espressoare si aspiratoare. In ceea ce priveste ingrijirea personala, cele mai cautate epilatoare, aparate de ras si tuns, placi de indreptat parul, ondulatoare sau uscatoare de par te surprind la eSMART.ro cu cele mai atractive promotii.

Sub sloganul “Cumpara inteligent!” eSMART.ro si-a deschis site-ul in anul 2019 pentru a putea oferi produsele momentului tuturor clientilor, alaturi de cele mai bune servicii si preturi corecte. Avand in spate o echipa cu o experienta de peste 11 ani in comertul online, eSMART.ro s-a adaptat usor cerintelor pietei si si-a setat ca principala misiune relatia apropiata fata de consumator. Acesta nu este doar un simplu client, este un prieten care beneficiaza de consultanta pro si post vanzare, servicii prompte de livrare, rezolvarea rapida a problemelor legate de service si retur si preturi atractive pentru proudusele cautate.

Dupa un an 2021 in care numarul clientilor si al comenzilor s-a inmultit considerabil , anul 2022 incepe cu noi obiective, unul cate unul mai curajos. Anul acesta va insemna mai multe brand-uri importante, mai multe categorii, mai multe produse si o experienta mai buna pentru clientul final.

Smart Festival va incepe pe data de 28 ianuarie si va aduce in atentia ta cele mai vandute produse ale anului 2021. Campania aceasta de reduceri se doreste a fi mai mult decat ceea ce pare la prima vedere.

In aceste 3 zile de Smart Festival vei fi surprins de reduceri exclusive si ai sansa sa gasesti produsele mult dorite la preturi neasteptat de bune.

eBook Readere, boxe inteligente, casti wireless, mediaplayere inteligente si multe altele te asteapta sa le achizitionezi chiar acum!

Smart Festival este un adevarat festival de gadget-uri inteligente si brand-uri cunoscute. De exemplu, vei gasi cea mai cautata boxa bluetooth a momentului, Harman Kardon Onyx Studio 7 si eBook reader-ul rezistent la apa, Kindle Paperwhite 2019.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 44mm va face si el parte din campania de reduceri si il vei gasi la un pret foarte atractiv.

Alte doua produse extrem de cautate, espressorul Samus Lattissimo si setul de ingrijire faciala Remington EP7070 te asteapta si ele cu reduceri importante.

Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul si cumpara inteligent produsul dorit!

FOTO: esmart.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea