Stiinta & Tehnologie

#clienti #service #auto

Clientii vor putea asista la reparatia masinilor in service

Asa suna un proiect de service -urilor auto pot solicita sa asiste direct sau indirect, prin metode audio-video , la reparatia masinilor proprii.

Textul prevede modificarea ordonantei 82/2000, privind autorizarea service-urilor auto, introducand posibilitatea clientilor ca, in plus fata de alte verificari a calitatii prevazute in lege, acestia sa solicite asistarea direct sau prin sistem audio -video la exercitarea activitatilor operatorului.

Totodata, service-urile vor fi obligate sa inregistreze si sa pastreze dovezi care sa demonstreze conformitatea activitatilor efectuate, nerespectarea acestei prevederi atragand posibilitatea beneficiarilor de a refuza plata serviciului pana in momentul in care acesta nu mai are indoieli fata de realitatea si calitatea lucrarilor.

Pentru a oferi operatorilor posibilitatea de a pune in practica modificarile, prevederile vor intra in vigoare la 18 luni de la intrarea in vigoare a legii.

Proiectul de lege urmeaza a intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, for decizional.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea