Stiinta & Tehnologie

#telefon #smartphone #mwc #Huawei Ascend P2 S #grosime

Cel mai subtire telefon din lume va fi lansat in februarie

Producatorul chinez Huawei se pregateste pentru al doilea record important la inceput de 2013. Dupa ce a lansat Huawei Ascend Mate, cel mai mare smartphone din lume la CES 2013, compania lucreaza la Huawei Ascend P2 S, cel mai subtire smartphone din lume.

Noul Huawei Ascend P2 S va stabili un nou record de grosime pentru telefoane: va fi chiar mai subtire decat Alcatel One Touch Idol Ultra, cu o grosime de numai 6,45 mm.

Smartphone-ul va completa gama de telefoane Huawei, care include in prezent cel mai mare smartphone din lume, cu o diagonala de 6,1 inci: Huawei Ascend Mate.

Specificatiile noului Huawei Ascend P2 S includ un ecran full HD, procesor quad-core, camera foto de 13 megapixeli si Android 4.1 Jelly Bean, potrivit Intomobile.com.

Dupa ce noul smartphone va fi lansat la Barcelona in luna februarie in cadrul MWC 2013 (Mobile World Congress), Huawei se va concentra asupra noii generatii de procesoare cu 8 nuclee, care va debuta intr-o noua generatie de smartphone-uri pana la finalul anului.

Sursa foto: Ipon.hu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea