Stiinta & Tehnologie

# lansare iphone 5 #apple #iphone 4s

Apple a lansat iPhone 4S

Compania americana Apple a lansat marti la sediul sau central din Cupertino, California, cea mai noua versiune a terminalului iPhone.

Noul director al Apple, Tim Cook , i-a dezamagit pe fanii popularului smartphone care se asteptau la lansarea trambitatului iPhone 5. In schimb, Apple vine pe piata cu modelul iPhone 4S .

Iata principalele caracteristici ale lui iPhone 4S:

-Noul procesor A5, dual core, e de doua ori mai puternic decat cel de pe iPhone 4 si are o viteza la partea grafica de sapte ori mai mare.

- Comanda vocala este una dintre principalele noutati ale iPhone 4S. Aplicatia se numeste Siri . Aceasta foloseste recunoasterea vocii pentru a prelua comenzi si intrebari de la utilizator. Smartphone-ul permite trimiterea de SMS-uri vocale. Limbile pe care le recunoaste iPhone 4S sunt engleza, franceza si germana.

- Dispune de camera foto de 8 megapixeli . Conexiunea wireless a fost imbunatatita. Bateria are o autonomie mai mare.

Modelul de 16 GB va costa 199 de dolari. iPhone 4S va fi comecializat la pretul de 299 de dolari, in timp ce modelul de 64 GB va costa 399 de dolari.

Noul iPhone va putea fi achizitionat din magazinele din Romania pana la sfarsitul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea