Social

#index lunar #transmitere index #index #factura curent #curent

De ce este important sa transmiti lunar indexul la curent

Multi dintre romani nu isi citesc indexul la curentul electric si nu il transmit catre companiile de energie. Putini sunt cei care stiu exact cat consuma intr-o luna si dau indexul catre companii, astfel incat sa plateasca exact cat consuma.

 

Cei care fac acest lucru nu doar ca primesc facturi doar pentru suma consumata, dar stiind cat consuma isi pot gestiona consumul in functie de nevoi.

De ce este important sa transmiti indexul lunar

Cei mai multi dintre romani transmit rar, sau decloc indexul catre compania de energie electrica. In cazul Enel, indexul poate fi transmis telefonic sau prin intermediul aplicatiei.  

“Citirea si transmiterea periodica a indexului la electricitate sau gaze naturale, in perioadele dedicate, te ajuta sa platesti exact cat consumi si sa iti administrezi consumul, asa cum iti doresti, in functie de nevoile tale. 

Transmiterea indexului, denumita si “Autocitire” ne ajuta pe noi, furnizorul tau, sa emitem facturile periodic, pe baza consumului tau real.

In plus, este un serviciu gratuit pentru toti clientii Enel, iar intervalul de transmitere periodica a indexului il identifici usor pe orice factura de-a ta”, le transmite compania abonatilor sai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea