Social

# prognoza meteo pe o luna #prognoza meteo #vremea #starea vremii

Vremea se schimba radical! Prognoza meteo pana pe 10 august

Dupa canicula vom avea parte de vreme racoroasa si ploi, anunta ANM, care a emis prognoza meteo pentru o luna. Iata la ce fenomene meteo si ce temperaturi trebuie sa te astepti pana pe 10 august .

 

Saptamana 13 – 20 iulie

In saptamana 13 – 20 iulie valorile termice vor scadea radical, fiind mai mici decat cele specifice acestei perioade, in toate regiunile din tara. Regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane.

Saptamana 20 – 27 iulie

In saptamana 20 – 27 iulie, temperatura aerului va continua sa aiba valori mai scazute decat cele normale pentru acest interval/ Acestea vor fi usor mai ridicate in sud-estul tarii. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii.

Saptamana 27 iulie – 03 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa in perioada 27 iulie – 3 august in jurul celor normale pentru aceasta perioada. In extremitatea de nord a tarii si sud si sud-est, acestea tind sa fie usor mai ridicate decat normalul perioadei. Regimul pluviometric va fi usor deficitar in regiunile din sud-vestul tarii, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Saptamana 03 august – 10 august

In saptamana 3 – 10 august, temperaturile vor fi obisnuite pentru aceasta perioada in majoritatea tarii, mai putin in regiunile sudice, unde se vor situa putin peste cele specifice perioadei. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru acest interval, in toate regiunile, potrivit realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea