Social

# revenire ninsori # racire vreme #avertizare meteo #ninsori #vreme rece

Vremea se raceste brusc! Revin ninsorile! Avertismentul meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua informare meteo de vreme rea. Potrivit meteorologilor, in urmatoarul interval temperaturile vor scadea drastic in toata tara si revin ninsorile. Trebuie sa ne asteptam cu temperaturi mai mici cu pana la 15 grade, sustin meteorologii. De asemenea, vom avea parte de vant puternic. Iata cum va fi vremea in urmatoarele ore in tara si in Capitala.

 

In intervalul 19 martie, ora 10:00 – 21 martie, ora 20:00, vremea se raceste accelerat si revin ninsorile. Vantul va sufla cu putere in toata tara.

“In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii slabe, sub forma de ninsoare in nordul si centrul Moldovei si mixte in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul si estul Transilvaniei. In Carpatii Orientali si Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) si se va depune strat nou de zapada.

Vor fi intensificari ale vantului cu rafale in general de 40...50 km/h in estul, sud-estul tarii si la munte, iar in cursul zilei de marti si in vest.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti 

In intervalul 19 martie, ora 10:00 – 20 martie, ora 8:00, vremea se va raci semnificativ, astfel ca valorile termice diurne se vor situa sub normele perioadei. Cerul va avea innorari mai ales ziua, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in prima parte a intervalului. Temperatura maxima se va situa in jurul a 6 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

In intervalul 20 martie, ora 8:00 – 21 martie, ora 8:00, valorile termice vor fi in crestere fata de ziua anterioara si se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si vor fi posibile ploi de scurta durata mai ales in a doua parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 1...2 grade.

In intervalul 21 martie, ora 8:00 – 21 martie, ora 20:00, valorile de temperatura se vor mentine apropiate de cele specifice in ultima decada a lunii martie, cu o maxima de 11...12 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea