Social

#temperaturi #starea vremii #meteo # vremea se raceste brusc # vremea se raceste

Vremea se raceste accelerat! Temperaturi sub 10 grade saptamana viitoare!

Desi ne aflam la inceputul lunii septembrie, temperaturile par sa fie demne de finalul lunii octombrie. Vremea se va raci accelerat in urmatoarele zile iar temperaturile minime vor cobori frecvent sub 10 grade Celsius.  

 

La amiaza temperaturile maxime vor fi de 20-27 de grade, in sudul tarii. In schimb, in zonele montane acestea vor scadea sub 20 de grade Celsius.

"Astazi (vineri, 3 septembrie – n.r.) ne asteapta o vreme in general frumoasa ca aspect, desi, in zonele de munte si in partea de nord a teritoriului mai sunt de asteptat ploi slabe, dar temperaturile se mentin destul de scazute in mare parte a teritoriului, mai ales in jumatatea de nord. Temperaturile vor porni de la 19 grade in Moldova, in general se vor situa pana inspre 22 de grade in jumatatea de nord a teritoriului, vor ajunge spre 26-27 de grade in sudul tarii, in Oltenia sunt de asteptat valorile cele mai ridicate si 24 de grade la Bucuresti. Maine, valori termice destul de comparabile cu ce asteptam azi. In noptile viitoare, insa, si mai ales in prima parte a saptamanii care urmeaza vom simti o scadere de temperatura mai ales in zonele depresionare. De dimineata, in estul Transilvaniei s-au inregistrat doar 2-3 grade si in noptile viitoare nu mai sunt de asteptat temperaturi mai mari de 11-12 grade, la nivelul intregii tari

Ca precipitatii, maine, pe partea de nord, nord-est pot sa fie ceva mai multe duminica, in regiunile estice, Moldova, Dobrogea. Temperaturile vor fi in scadere. Luni, in Moldova, maximele nu vor mai depasi 16-17 grade. 

La mare, mai bine va fi maine, duminica e posibil sa ploua. Temperaturile vor ajunge la 22-24 de grade. La munte, trecem mai ales in zona inalta, nopti cu temperaturi in jurul valorii de 0 grade, dar ca aspect va fi in general bine saptamana viitoare cand, in ciuda temperaturilor scazute, vremea va fi frumoasa", a declarat meteorologul Florinela Georgescu pentru Realitatea PLUS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea