Social

# raspuns primit #factura #autoritati #curent electric #plata

Romanul care are de platit 27.000 de euro pe o singura luna, pentru curentul electric. Ce raspuns a primit

Un barbat din Sibiu a avut un adevarat soc cand a primit factura pentru energie electrica. Acesta are de plata 27.000 de euro pentru o singura luna.

 

Barbatul a facut zeci de reclamatii insa nu a primit nicio explicatie. Mai mult, pe aplicatia de la compania electrica apare aceeasi suma colosala.

Din pacate, tot mai multe familii trec prin situatii similare.  O familie din Alba a primit o factura de 8.000 de euro pe o singura luna.

Si o familie din Alba are de plata in jur de 8.000 de euro, relateaza Realitatea PLUS. Acestia insa, au primit un raspuns halucinant de la compania de energie electrica. Acestia au motivat ca timp de 5 ani contorul a fost citit gresit si prin urmare este vorba despre o regularizare.

In Alba s-au inregistrat cel putin alte 4 cazuri similare, primul fiind al unei familii care a primit o factura in valoare de 5.000 de euro.

In urma plangerilor depuse de tot mai multi romani, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, zilele trecute, ca firmele de furnizare si distributie a energiei electrice si gazelor naturale vor fi amendate cu un procent intre 2% si 5% din cifra de afaceri daca incarca in mod repetat facturile pentru consumatori. Acesta a mai precizat, potrivit realitatea.net ca guvernul va adopta aceasta decizie printr-o ordonanta de urgenta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea