Social

#vremea #vreme calda

Vremea se incalzeste. Temperaturi-record la inceput de saptamana!

Vremea se incalzeste la inceputul saptamanii viitoare. Temperaturile vor ajunge la peste 20 de grade Celsius, anunta meteorologii. 

Luni, cerul va fi variabil, cu unele innorari, ziua in regiunile nordice, nord-estice si partial in cele centrale, iar in a doua parte a intervalului mai ales in cele sudice si de sud-est, insa probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in nordul Moldovei si 20 de grade, cu totul izolat, in Banat, Oltenia si Muntenia, iar cele minime se vor incadra in general intre 0 si 8 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zona litoralului.

Marti, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei indeosebi in sudul teritoriului, insa probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa. in cursul noptii, in zonele joase de relief pe arii restranse se va semnala ceata.Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, iar cele minime in general intre -1 si 8 grade.In Bucuresti, marti, desi in scadere fata de ziua anterioara, valorile diurne vor caracteriza o vreme normala din punct de vedere termic pentru aceasta data din an, urmand astfel a se inregistra o maxima in jurul valorii de 15 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea