Social

# politist mort #gabriel oprea

Gabriel Oprea, prima reactie oficiala dupa moartea politistului de la Brigada Rutiera!

Gabriel Oprea, ministrul MAI, a transmis duminica un comunicat de presa referitor la circumstantele producerii accidentului din seara de 20 octombrie, in urma caruia si-a pierdut viata politistul Bogdan Cosmin Gigina.

Acesta a precizat ca este in curs o ancheta si nu poate face dezvaluri publice despre acest incident tragic.

"Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis, la data de 20 octombrie a.c., o ancheta in care se fac cercetari privind cauzele si imprejurarile producerii accidentului. Potrivit prevederilor Codului de Procedura Penala, privind Competenta Procurorului, „procurorul conduce si controleaza nemijlocit activitatea de urmarire penaa a politiei judiciare si a organelor de cercetare penala speciale, prevazute de lege". Conform prevederilor legale, MAI si reprezentantii sai, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declaratii publice sau prezenta detalii pe acest subiect inainte de finalizarea anchetei.

Ministerul Afacerilor Interne respecta intocmai prevederile legale si acorda sprijin activ tuturor institutiilor abilitate sa solutioneze aceasta cauza", a transmis Ministerul Afacerilor Interne, duminica, intr-un comunicat de presa.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea