Social

#noiembrie 2023 # vremea in noiembrie #vremea in noiembrie 2023

Vremea in luna noiembrie 2023. Ploua in toata tara! Ce temperaturi ne asteapta

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Potrivit meteorologilor, luna noiembrie vine cu temperaturi mult mai ridicate decat cele specifice acestei perioade. Cu toate acestea, ploile isi vor face simtita prezenta in toata tara, pe tot parcursul lunii. Iata cum va fi vremea in perioada 30 octombrie- 27 noiembrie, potrivit meteorologilor.  

 

Vremea in saptamana 30 octombrie – 06 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in toata tara, dar mai ales in regiunile vestice si sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice si nordvestice, deficitar in sudul si sud-estul teritoriului, in timp ce in rest cantitatile de precipitatii se vor situa in limite normale pentru aceasta saptamana.

Vremea in saptamana 06 – 13 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile sud-estice si estice. Regimul pluviometric va fi excedentar in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in vest, nord-vest si local in centru, exceptand regiunile sudice, unde cantitatile de precipitatii se vor situa in limite normale pentru aceasta saptamana.

Vremea in saptamana 13 – 20 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile tarii, dar mai ales in sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar in majoritatea regiunilor.

Vremea in saptamana 20  – 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toata tara. Regimul pluviometric va fi excedentar in sudul, estul si local in centrul tarii, in timp ce in restul teritoriului cantitatile de precipitatii se vor situa in limite normale pentru aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea