Social

# vremea pentru urmatoarele patru saptamani # vreme ain august #vremea in luna august #ploi #canicula

Vremea in luna august: o zi calda, alta rece. Canicula si precipitatii in mai multe zone ale tarii

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna august. Potrivit meteorologilor, vremea va continua sa fie oscilanta. Vom avea parte, si in luna august, de zile caniculare, urmate de zile cu precipitatii si temperaturi mai mici decat normalul perioadei. Iata cum va fi vremea, in urmatoarele patru saptamani, potrivit ANM.

Vremea in saptamana 31 iulie – 7 august 2023

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile intracarpatice.

Vremea in saptamana 7 – 14 august 2023

Temperaturile medii vor fi usor mai coborate decat cele specifice pentru acest interval in regiunile vestice si centrale, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Vremea in saptamana 14 – 21 august 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in majoritatea regiunilor. Regimul pluviomertic va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 21 – 28 august 2023

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana in majoritatea regiunilor, posibil usor mai ridicate in cele sudice. Cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari, au precizat meteorologii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea