Social

# ninsori europa #cod portocaliu #ninsori #vreme rea

Val de frig si ninsori peste Europa, in plina primavara

Europa este lovita de un val de frig si ninsori in mijlocul primaverii. Zonele afectate sunt cele din vestul si centrul Europei.

 

Marea Britanie, Belgia, Olanda, Luxembourg, Germania, Polonia se afla sub cod galben de ninsori.   

In Germania, la Hamburg, a nins in aceasta dimineata iar zapada s-a asternut ca in plina iarna, locuitorii trezindu-se sub un peisaj de iarna de poveste, zapada acoperind intregul oras.

Franta se afla sub avertizare de cod portocaliu si galben de vreme rea, iar Germania si Olanda sub cod portocaliu de vant.

Nici Italia nu a scapat de amenintarile vremii. Italia se afla sub cod portocaliu de furtuni puternice.  Vanturi bate cu rafale de pana la 74 de noduri (138,8 kilometri pe ora). Din cauza vantului unele garduri pentru protejarea unui santier de pe aeroportul Falcone Borsellino din Palermo s-au prabusit.

Planul de urgenta al aeroportului a fost declansat si toti pasagerii care se aflau in interior au fost evacuati. Mai multe zboruri au fost deviate de pe aeroportul Palermo spre aeroportul din Catania. 

FOTO: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea