Social

# val de aer tropical # temperaturi caniculare #aer tropical #canicula #romania

Val de aer tropical peste Romania! Temperaturi de ana la 36 de grade la umbra!

Un val de aer tropical se va abate peste Romania in zilele care urmeaza. Se vor inregistra temperaturi de pana la 36 de grade la umbra! Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 

Vremea se va incalzi treptat incepand de luni, 27 iunie, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Temperaturile inregistrate vor fi cu mult peste nromalul perioadei si se vor incadra in general intre 28 si 33 grade Celsius.

Incepand de marti temperaturile vor creste in toata tara, acestea incadrandu-se intre 19 si 35 de grade Celsius. Miercuri va fi cel mai cald, temperaturile ajungand pana la 36 de grade la umbra, in special in regiunile din jumatatea de vest a tarii, iar disconfortul termic va fi accentuat in zonele de campie.

Ce se intampla in Bucuresti

Vremea va fi deosebit de calda si in Capitala, unde temperaturile vor depasi frecvent 32 de grade. Miercuri, temperaturile vor depasi 35 de grade la umbra, iar vremea se va mentine deosebit de calduroasa si pe parcursul saptamanii viitoare, temperaturile ajungand frecvent la peste 31 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea